Áprilisi programok a Világörökségi Bormúzeumban

Áprilisi programok a Világörökségi Bormúzeumban

Tojásfestő hetek, "Hímelős" nap, időszaki kiállítás a Világörökségi Bormúzeumban. Szalonest a Tokaji Múzeumban. 

 

2017. április 3 -13. között Tojásfestő hetek a Világörökségi Bormúzeumban. Az előzetesen bejelentkezett, legalább 10 fős csoportok a hagyományos tojásfestő technikákkal ismerkedhetnek meg.

2017. április 14-én (Nagypéntek) "Hímelős" napot tartunk, melyre szeretettel várjuk a családokat, egyéni vendégeket 10-15 óra között.

A tojásfestő foglalkozásokról részletes információk a http://www.bormuzeum.eu/tematikus-foglalkozasok  oldalon taláhatók.

2017. április 3-24. között időszaki kiállítást rendezünk a Világörökségi Bormúzeum épületében különböző dísztítési technikákkal készült hímes tojásokból. Részletek a http://www.bormuzeum.eu/kiallitasok/kiallitasok/himes-idoszaki-kiallitas/71  oldalon.

2017. április 19-én a Tokaji Múzeum szalonjában tart előadást Szegedi Szabolcs diakónus "A Húsvét ünnepe a keresztény hagyományban" címmel 17:00-tól. Bővebbenhttp://www.bormuzeum.eu/hirek/aktualis-hirek/aprilisi-szalonest/72

Címkék: Esemény

Múzeumi Világnap

A Múzeumok Nemzetközi Tanácsának (ICOM) kezdeményezésére 1977 óta szerte a világban ünneplik egyazon napon a Múzeumi Világnapot. 2016-ban a „A múzeumok és kultúrtájak” témához kapcsolódva a Tokaji Múzeum és telephelye, a Világörökségi Bormúzeum nem mindennapi programkínálattal várja május 18-án látogatóit!