Szeptemberi programok a Világörökségi Bormúzeumban

Szeptemberi programok a Világörökségi Bormúzeumban
Tematikus sétával és új, interaktív időszaki kiállítással várjuk a látogatókat.

2017. szeptember 16-án szombaton múzeumunk is csatlakozik a Kulturális Örökség Napjához. Ebből az alkalomból „Szem előtt lévő kincsek címmel” tematikus sétára invitáljuk az érdeklődőket. Olyan épületeket mutatunk be, amelyek előtt nap mint nap elmegyünk, de nem biztos, hogy láttuk már őket belülről is, vagy ismerjük történetüket, érdekességeiket.

Az ingyenes séta délelőtt 10:00-kor indul, gyülekező a Tokaji Múzeum épülete előtt. FIGYELEM! A SÉTA LÉTSZÁMKORLÁTOS, A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. Regisztrálni a 47/552-050 telefonszámon vagy az info@tokajimuzeum.hu e-mail címen lehet 2017. szeptember 15. délig.


2017. szeptember 21-én nyílik „Mit rejt a föld?” című időszaki régészeti kiállításunk a Világörökségi Bormúzeum tetőterében. A 2018. március végéig látogatható interaktív tárlatunkat elsősorban óvodás és általános iskolás csoportok figyelmébe ajánljuk. A Herman Ottó Múzeum, a Szerencsi Múzeum és a Tokaji Múzeum anyagából álló tárlat Tokaj és környékének régészeti leleteit mutatja be az őskortól a középkorig.

Címkék: Esemény