Zenélő Múzeumkert

Zenélő Múzeumkert

Tokaji Múzeum nyáresti programkínálatával egyedülálló alkalmat kínál a zeneszerető közönségnek. Augusztus hónapban zenetörténeti stílusokba, több érzékszervet érintő irodalmi-zenei csemegékbe nyújtunk majd betekintést. Mindezt szabadtéren, az impozáns múzeumi kert „díszletei között”!

A főtéri múzeumépület nagypolgári hangulata, a nívós Tokaji bor és a barátságos múzeumkert adja azt a festői keretet, amelyet előadóink töltenek meg zenével.

Ranghoz méltó kísérők lesznek:

Augusztus 12-én pénteken 19.00 órától Herczku Tünde és Pila a húszas, harmincas évek zenei világával, a swing, a blues és a jazz klasszikus érzetű de mégis könnyed varázsával.

 

Augusztus 26-án pénteken 19.00 órától Megyeri Sándor az olaszliszkai művelődési ház igazgatója Madarak és versek című zenés, vetített összeállításával: a Kegye János pánsípművész zenéjével kísért vetítésen Máté Bence természetfotós képei és klasszikus magyar rigmusok járják be a kertet.

A Tokaji Múzeum augusztusban is bárki számára nyitva áll, a zeneszeretőknek pedig különleges és színvonalas nyáresti szórakozást ígér!

 

HELYSZÍN:

Tokaji Múzeum (3910 Tokaj, Bethlen Gábor u. 7.)

A belépés díja 600,- FT/ fő, amely magába foglal fejenként 1 pohár minőségi Tokaji bort

 

A programváltoztatás jogát fentartjuk!

Címkék: Koncert

Múzeumok Éjszakája

A Tokaji Múzeum idén is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz.